Пропустити до змісту ↓

UWC Школи та коледжі

18 шкіл та коледжів UWC, що розташовані на 4 континентах, надають освіту, яка сприяє персональним викликам та трансформації особистостей більш ніж 10 500 студентів щороку.

Кожен з коледжів має унікальний характер та ідентичність, на які впливають локація, культура та суспільство країни, в якій вони розташовані. Деякі кампуси побудовані на лоні природи, а деякі глибоко інтегровані в міські громади. Такий контекст допомагає зробити досвід навчання у кожному коледжі UWC неповторним. Скажімо, у деяких випадках, близкість до океану чи джунглів додає неповторну нотку до процесу вивчення сталого розвитку та екології. В інших випадках, історія місцевості може дати студентам додаткові знання, аби навчитися будувати краще завтра.

Наші коледжі не були б коледжами UWC без різноманітності студентів та відданості місії руху, що приорітизує застовування освіти задля миру та сталості. У кожному коледжі студенти з'їжджаються з усього світу та репрезентують різні культурні та соціоекономічні групи. Вони живуть та навчаються один із одним та один від одного, дізнаючись про зміни, яких потребує цей світ.

August 2019

No news stories have been added to this category yet.

18 Наші
коледжі